Helsinki

Kumpulantie 3
FI-00520 Helsinki
puh. +358 26 347 530

Pori

Savipajakatu 10
FI-28610 Pori
puh. +358 26 347 500
fax. +358 26 347 510

Tampere

Åkerlundinkatu 11 B
FI-33100 Tampere
puh. +358 26 347 529

Helsingborg

Mogatan 4
SE-25464 Helsingborg
puh. +46 42 247 300

Sunne

Sundgatan 11B
SE-68633 Sunne
puh. +46 565 147 00

Göteborg

Göteborg
SE- Göteborg
puh. +46 73 320 55 53

Laskutus Marvaco Oy

Serial number 18851030, R 881
106 54 Stockholm
puh. +358 44 402 4503
fax. +358 26 347 510

Laskutus Marvaco AB

Serial number 18851048, R 881
106 54 Stockholm
puh. +46 565 147 00
FTA-member FTA-member

Marvaco tuo Bellissima-tekniikan EGP:hen

julkaisuajankohta: 01.09.2021

Bellissima-verkosto laajenee ja Marvacosta tulee uusin jäsen 

CAMBRIDGE, ISO-BRITANNIA – Prepress-yhtiö Hamillroad Software ilmoittaa, että Marvaco, pakkausten premediatoimija ja fleksopainolevytoimittaja, tuo Bellissima Digitally Modulated Screening -tekniikan Pohjoismaiden markkinoille.  

Marvaco on yksi Pohjoismaiden johtavista pakkauspremediataloista ja työllistää noin 90 prepress-ammattilaista Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö on edelläkävijä korkealaatuisten pakkausaineistojen ja fleksopainolevyjen tuottamisessa ja tekee tiivistä yhteistyötä asiakkaiden ja toimittajien. Marvaco on myös tunnustettu Expanded Gamut Printing (EGP™) -tekniikan johtaja, ja näkee Bellissima DMS:n lisäävän arvoa Marvaco EGP™ -menetelmässä. 

"Olemme kaikki erittäin innoissamme tästä kumppanuudesta. Marvacolla olemme seuranneet työtä, jota Hamillroad on tehnyt Bellissiman kanssa teknologian lanseerauksesta lähtien, ja olemme vaikuttuneita Bellissima-tekniikan mahdollisuuksista. Haluamme kiihdyttää laajennetun väriavaruuden painatuksen (EGP) maailmanlaajuista menestystä Bellissiman avulla. Bellissima antaa etuja painoille ja brändinomistajille; kuten Ultra HD -painolaatu, kilpailukyky syväpainotuotteiden kanssa ja kyky lisätä tuotannon tehokkuutta, ovat kaikki tärkeitä tekijöitä, jotka auttavat asiakkaitamme kasvattamaan liiketoimintaansa", kommentoi Kai Lankinen, Marvacon osakas.

Lankinen jatkaa: "Marvacon panostukset ympäristöystävälliseen tekniikkaan auttavat painoteollisuutta siirtymään kestävämpään tuotantovirtaan ja kulkee käsi kädessä sen kanssa, mitä Hamillroad toteuttaa Bellissiman avulla globaalilla tasolla – kumppanuus on siis luonteva askel tässä asiassa."

Hamillroadin kaupallinen johtaja Pierre Hammond lisää: "Marvaco on laajennetun väriavaruuden painatuksen innovaattori ja ihanteellinen kumppani Bellissima-teknologian käyttöönotossa pohjoismaisissa painotaloissa. Tämä kasvattaa laajennetun väriavaruuden painatuksen hyödyntämistä myös brändinomistajien keskuudessa. Bellissima-tekniikka on katalysaattori, joka tuo muutosta pakkausteollisuuteen ja Bellissima ja Marvaco ovat erinomaisia kumppaneita yhdessä. Toivotamme Marvacon tervetulleeksi verkoston uudeksi jäseneksi ja näemme tämän avaavan uusia mahdollisuuksia ekotehokkaammalle pakkauspainatukselle."

Marvaco tuo Bellissima EGP:n markkinoille Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Baltian maissa – Virossa, Liettuassa ja Latviassa. 

Jos olet painon tai brändin edustaja ja haluat kokeilla Bellissima EG:tä, käy Bellissima Network -sivulla: www.hamillroad.com/the-bellissima-network/


Tietoja Hamillroad Software -yrityksestä 
Hamillroad Software on maailmanlaajuinen prepress-teollisuuden ohjelmistoratkaisujen toimittaja. Hamillroadin ratkaisut auttavat asiakkaita säästämään aikaa ja rahaa kaikissa painoprosessin vaiheissa ja parantamaan samalla lopullista painettua kuvanlaatua. 

Hamillroad Software on erikoistunut digitaalisesti moduloituun rasteriteknologiaan, joka tarjoaa vertaansa vailla olevan ultra-teräväpiirtotekniikan offsetille (Auraia DMS) ja fleksolle (Bellissima DMS).

Hamillroad Softwaren pääkonttori sijaitsee Cambridgessa, Isossa-Britanniassa, ja se tekee yhteistyötä jälleenmyyjien ja OEM-myyjien kanssa ympäri maailman myynnin ja jakelun osalta. Lisätietoja Hamillroadista ja sen tuotteista saat verkkosivulta www.hamillroad.com 

Tietoja Marvacosta
Marvaco on Pohjoismaiden johtava pakkausten premediatoimija ja fleksopainolevytoimittaja. Yhtiö on Euroopan johtava EGP-toimittaja, jonka palvelut kattavat koko valikoiman brändiliiketoiminnan aineiston hallintaan ja tuoteversioiden valmistukseen kaikille pakkausmateriaaleille ja painomenetelmille. 

Tunnisteet: #Bellissima #Sustainability #Innovation #GreenerPrinting #HiQ_EGP #EGP #ExpandedGamut #CMYKOGV #BrandColors #Packaging #Pakkaus #Marvaco

Lisätietoja:

Danielle Kinsella
Marketing Director
Hamillroad Software Limited
T: +44 (0)1223 257953
E: danielle.kinsella@hamillroad.com
www.hamillroad.com

Marko Valkamo
Production and Development Director
Marvaco Oy
T: +358 (0)50 4277 601
E: marko.valkamo@marvaco.com
www.marvaco.com

Kai Lankinen
Partner
Marvaco Oy
T: +358 (0)50 4277 616
E: kai.lankinen@marvaco.com
www.marvaco.com

takaisin uutisiin